Korpa 0
Vaša korpa je prazna.
HemoStick – 100% efikasan u lečenju hemoroida
Kategorija: Blog

Hemoroidi su problem neadekvatnog ispumpavanja venske krvi iz zone završnog prstena debelog creva-rektuma, usled čega dolazi do pojave proširenja vena sa spoljne i unutrašnje strane anusa tj. u donjem delu završnog prstena debelog creva-rektuma.

Hemoroidno tkivo se upali usled neadekvatnog ispumpavanja venske krvi zbog delimičnog ili potpunog začepljenja, što dovodi do svraba, bola i pucanja vena, kao i pojave krvarenja u većem ili manjem obimu.

Šta dovodi do pojave hemoroida?

Hemoroidi mogu biti prouzrokovani na više načina, a najčešće je to naprezanje prilikom pražnjenja creva. Podizanje teških predmeta i ostale aktivnosti za koje je potrebno naprezanje, takođe, mogu dovesti do pojave hemoroida. Osim navedenog, prekomerna telesna težina i povećan pritisak na zonu rektuma u toku trudnoće (plod dodatno pritiska zonu rektuma) su, takođe, faktori koji doprinose ovom stanju.

Hemoroidi mogu biti bolni i posebno uznemirujući ukoliko se ponavljaju. Međutim, vlada uverenje da nisu opasni i da su komplikacije veoma retke.

Nažalost, hemoroidi koji se zanemaruju i ne leče na vreme postepeno postaju noćna mora za pacijente. Bol i svrab postaju nesnosni, a mogu biti praćeni i veoma obilnim krvarenjima. Hemoroidi (četvrtog stadijuma) mogu, i najčešće prerastu u kancer debelog creva zbog višegodišnjeg zanemarivanja i nelečenja.

Tipovi hemoroida: unutrašnji i spoljašnji

Unutrašnji hemoroidi se razvijaju unutar rektuma, te nisu “vidljivi” u početku. Obično nisu bolni i često bezbolno krvare, ali to zavisi od stadijuma u kome se nalaze. Ako prerastu u hemoroide drugog, trećeg ili četvrtog stadijuma, problemi postaju svakodnevni i jako ozbiljni i ne smeju se zanemarivati.

Spoljašnji hemoroidi se razvijaju sa spoljašnje strane anusa i prilično su neprijatni. Mogu izazivati svrab, ali i stalne bolove. S obzirom da su sa spoljne strane, mogu se videti ili napipati.

HemoStick protiv hemoroida

Ovaj medicinski proizvod je na bazi magneta, i predstavlja efikasno sredstvo za lečenje hemoroida, nakon što se lekarskim pregledom kod proktologa isključi mogućnost karcinoma debelog crevaTo je veoma važno iz razloga da se ne gubi dragoceno vreme na lečenju hemoroida, koji to nisu, a životno ste ugroženi zato što su zanemarivanjem hemoroidi prerasli u karcinom debelog creva. Sastoji se iz dva nezavisna i različita višepolna magneta, koji su postavljeni u nosač od specijalne medicinske plastike u obliku slova T.

Tokom magnetne terapije hemoroida, stvara se kontrolisano magnetno polje u oblasti rektuma. Koncentracija magnetnog polja je 300 – 400 Gausa što je, u potpunosti, u skladu sa preporučenim dozama jačine stalnog magnetnog polja za stimulisanje ljudskog tkiva.

HemoStick ubrzava ćelijski metabolizam u predelu rektuma, te na taj način uspostavlja poremećenu cirkulaciju krvi i limfe u predelu rektuma, i tako direktno utiče na uspostavljanje normalne cirkulacije, povlačenje upalnog procesa i nestanka hemoroida.

Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo, kao i obaviti pregled kod proktologa!

HemoStick ne izaziva nikakve kontraindikacije u toku i nakon njegovog korišćenja, bez obzira da li imate hemoroide, kancer ili ugrađene bilo kakve implante ili stentove.

Prevencija hemoroida

Održavanje meke stolice i redovno pražnjenje creva i umerena fizička aktivnost su najbolji načini za sprečavanje hemoroida. U tome Vam mogu pomoći i sledeći saveti:

  •  unosite puno vlakana kroz svoju ishranu
  •  pijte puno tečnosti
  •  vežbajte redovno, minimum 20 - 30 minuta umerenog aerobika dnevno
  •  izbegavajte naprezanje ili zadržavanje daha tokom pražnjenja creva
  •  idite u toalet čim osetite nagon
  •  izbegavajte duge periode sedenja i praktikujte lagane svakodnevne šetnje kad god je to moguće.
Komentari
Pošalji komentar
Imate na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove ovog internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Nema komentara.
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.