Korpa 0
Vaša korpa je prazna.
Uslovi korišćenja

Pravila i propisi sadržani u ovom dokumentu važe za sve posetioce i korisnike Magnetipupin.rs web shop-a.
Magnetipupin.rs je sajt u vlasništvu firme:
Institut Mihajlo Pupin d.o.o. Volgina 15, Srbija, 11060 Beograd
Matični broj: 17178377
PIB: 100008385
Tel: 011-6773-698 ili 011- 6771-373
e-mail: piezo@pupin.rs 
Korišćenjem našeg sajta prihvatate i slažete se da ćete se pridržavati ovih pravila i propisa. Oni mogu da se ažuriraju s vremena na vreme, bez prethodnog obaveštenja, i zato je potrebno da ih periodično pregledate.

 • Vaš nalog

Radi korišćenja sajta potrebno je da imate korisnički nalog. Ukoliko koristite ovaj sajt, odgovorni ste za održavanje poverljivosti Vašeg naloga i lozinke, kao i za ograničavanje pristupa svom računaru. U vezi sa tim, saglasni ste da prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod Vašim nalogom i Vašom lozinkom. Ako sumnjate da je bezbednost Vašeg korisničkog naloga povređena, molimo Vas da obavestite administratora našeg sajta što pre. Magnetipupin.rs nije odgovoran ni za kakvu štetu koja može nastati usled neovlašćenog korišćenja Vašeg korisničkog naloga.

 • Zaštita privatnosti korisnika

U ime Magnetipupin.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i radi pružanja kvalitetne usluge. Kupcima dajemo mogućnost da odluče da li žele ili ne žele da se izbrišu sa mailing liste koja se koristi za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Magnetipupin.rs (i poslovni partneri) su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 • Politika upotrebe kolačića

Kako bismo funkcije prilagodili Vama i kako bi posete našeg sajta bile što atraktivnije koristimo tzv. kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke sačuvane na Vašim uređajima. Neki kolačići se brišu nakon isteka sesije pretraživača, odnosno nakon zatvaranja tvog pretraživača, dok ostali kolačići ostaju na Vašim uređajima, te pomoću njih možemo da prepoznamo pretraživač prilikom Vaše sledeće posete našem sajtu. Ukoliko ne želite da Magnetipupin.rs beleži informacije o Vašoj poseti na našem sajtu, možete isključiti tu opciju u svom pretraživaču.

 • Ograničenja odgovornosti

Kompanija Mihajlo Pupin d.o.o. neće, ni u kom slučaju, biti odgovorna ni po kojoj osnovi za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu, posledičnu ili kaznenu štetu prilikom korišćenja ovog sajta ili bilo kojih drugih hiperlinkovanih sajtova, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit ili prihode, troškove zamene, prekida poslovanja, gubitak podataka ili štete nastale upotrebom ili oslanjanjem na informacije sa sajta.

 • Dostupnost sajtu Magnetipupin.rs

Magnetipupin.rs zadržava pravo da ukine, promeni, obustavi ili prekine, privremeno ili trajno, bilo koji aspekt web sajta, uključujući i dostupnosti svih funkcija na sajtu, u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Slažete se da Magnetipupin.rs neće biti odgovoran Vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmenu, suspenziju ili obustavu sajta (ili bilo koji njen deo).

 • Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu slati e-mail poruke na piezo@pupin.rs. Magnetipupin.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, šire mržnju, sadrže nepristojne izjave i koji, na bilo koji način, ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez ikakvog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom e-mail adresom nije dozvoljena. Protiv takvih aktivnosti Mihajlo Pupin d.o.o., kao vlasnik sajta Magnetipupin.rs, može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

 • Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su u valuti dinar (RSD) i sa uračunatim PDV-om. Magnetipupin.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu, uz slanje e-mail obaveštenja ili u direknom telefonskom kontaktu sa potrošačem, ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10.000 dinara je navedena cena 100 dinara i sl.

 • Onlajn plaćanje kreditnim karticama

Na našem sajtu možete plaćati i onlajn Vašim kreditnim karticama, i to Visa, MasterCard, Maestro, Amex i Dina.

 • Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korišćenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprečavanja neovlašćenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen siguran prenos informacija i onemogućen nedozvoljeni pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPay servisa, i obratno. WebPay servis i finansijske ustanove razmenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN) koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa. Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Prodavac ne čuva brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlašćenim osobama.

 • Izjava o konverziji

Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Iznos na koji će račun Vaše platne kartice biti zadužen se dobija konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema važećem kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja Vaše platne kartice se konvertuje isti iznos u lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 • Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 • Isporuka porudžbine

Za sve proizvode kupljene na sajtu Magnetipupin.rs dostava se naplaćuje prema cenovniku čiju uvek aktuelnu verziju možete videti na ovom linku. Isporuka će se izvršiti putem brze pošte na adresu kupca najviše 7 dana nakon potvrde porudžbine. Prodavac će, nakon potvrdjene porudžbine putem e-mail-a ili SMS poruke, obavestiti kupca o tome koja će brza pošta dostaviti paket i očekivano vreme isporuke, zajedno sa brojem za praćenje porudžbine. Uslovi isporuke važe samo na teritoriji Republike Srbije i ne uključuju KiM.

 • Reklamacije

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na našu uslugu ili proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamacije možete podneti putem bilo kog načina komunikacije naznačenog na našem web sajtu. Obavezno proveriti sastav paketa nakon prijema robe od strane kurirske službe! Rok za podnošenje reklamacije za neispravnost u startu je 24h.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na jednostrani_raskid_ugovora_20211.
Obrazac za zamenu robe možete preuzeti na jednostrani_raskid_zamenu_202112.
Obrazac za reklamaciju robe možete preuzeti na zahtev_za_reklamaciju_20211222_0.

 • Jednostrani raskid

Kupac ima pravo da, u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda, bez navođenja razloga, jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac ima pravo na jednostrani raskid samo uz njegovu izričitu saglasnost pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora. Proizvodi koji dolaze u direktan kontakt sa intimnim delovima tela ne podležu ovoj mogućnosti.

 • Povraćaj kupljene robe

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, osim u slučaju kada kupac dobije u startu neispravan ili pogrešan artikal. Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene snosi kupac. Prilikom povraćaja robe je obavezno vratiti robu u ispravnom i prvobitnom stanju, kao i u originalnom neoštećenom pakovanju. U suprotnom se ne obavezujemo za primanje paketa.

 • Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, i bez obzira na razlog vraćanja, Magnetipupin.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da banka na zahtev prodavca obavlja povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 • Autorska prava

Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati, preprodavati ili koristiti u komercijalne svrhe sadržaj sajta. Takođe, slažete se da nećete ometati ili narušavati usluge sajta, sigurnosne sisteme na sajtu i Web sadržaje. Ukoliko imate pitanja o našim Uslovima korišćenja, molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.