Korpa 0
Vaša korpa je prazna.
6 prednosti narukvice sa magnetima
Kategorija: Blog

Magneti mogu uticati na oslobađanje od bolova, smanjenje raznih vrsta upala, unapređenje kvaliteta sna, i mogu dovesti do poboljšanja opšteg stanja. Za primenu magnetne terapije na različitim delovima tela se koriste različiti proizvodi, ali korisnici najčešće terapiju počinju nošenjem magnetne narukvice.

Narukvice sa magnetima su jednostavne za nošenje, postoje u mnogo varijanti i izgledaju kao običan nakit! Međutim, za razliku od klasičnog nakita, one unose ravnotežu u biopolje čoveka, što može dovesti do sledećih benefita:

Poboljšanje cirkulacije – magneti mogu da se koriste kako bi se poboljšala cirkulacija krvi u određenim delovima tela. U ovom slučaju se ne radi o izlečenju neke bolesti, već se unapređenjem cirkulacije postiže bolje opšte stanje.

Oslobađanje od hroničnih bolova – hronični bol je jedan od najjačih uzroka invaliditeta i negativno utiče na kvalitet života. Ovi česti ili produženi bolovi se najčešće javljaju zbog obilja mlečne kiseline i kalcijuma. Skora istraživanja su pokazala da kalcijum u ćelijama reaguje na magnet. Na ovaj način se postiže efikasnije kretanje kalcijuma kroz telo i bol se lakše podnosi.

Smanjenje upale – upale su uzrok povrede ili infekcije i često su praćene bolom i drugim tegobama. Oticanje i crvenilo koje se javlja tokom ovog stanja su znak da se iz belih krvnih zrnaca oslobađaju hemikalije sa ciljem da se telo izbori sa uzrokom upale. Pomoću magnetske terapije, pospešuje se cirkulacija krvi i ceo proces borbe organizma protiv upale postaje mnogo efikasniji.

Bolji san – insomnija može biti prouzrokovana raznim faktorima, a jedan od najznačajnijih je bol. Ukoliko ste nekad pokušali zaspati dok osetite neki bol, onda znate koliko je to teško. Magnetna narukvica, ali i posteljina sa magnetima, mogu da pomognu u ublažavanju bolova i ukočenosti.

Poboljšanje fleksibilnosti – smanjena fleksibilnost se može javiti usled povrede ili starenja. Mnogi korisnici magnetnih narukvica tvrde da im je ova terapija pomogla u opuštanju mišića i ligamenata. To se može postići zahvaljujući osobini magneta da poboljšava protok krvi, odnosno da stvori magnetno polje pogodno za regeneraciju tkiva.

Povećanje vitalnosti – zbog potencijala nakita sa magnetima da utiče na poboljšanje sna i smanjenje bola, on može biti ključan u postizanju vitalnosti i blagostanja. Mnogi korisnici su primetili poboljšanje i u mentalnom i u fizičkom stanju.

Narukvice sa magnetima postale su popularne zbog svojih brojnih prednosti, od kojih je jedna, kako veruju mnogi, povećanje udače u azartnim igrama online. Prema nekim verovanjima, magneti u ovim narukvicama mogu pozitivno uticati na energetski tok osobe, time potencijalno povećavajući šanse za uspeh u online kazinima. Iako nema naučnih dokaza koji podržavaju ove tvrdnje, mnogi entuzijasti azartnih igara veruju u moć ovih narukvica i igranja. Važno je napomenuti da, bez obzira na verovanja o magnetnim narukvicama, online azartne igre u Srbiji reguliše organizacija jakta.rs, koja osigurava fer i bezbedno igranje za sve učesnike. Ova organizacija pruža smernice i pravila kako bi se održao visok standard igara i zaštitili igrači od nepravilnosti. Zbog toga, iako narukvice sa magnetima mogu biti popularan modni dodatak među igračima, ključ za uspeh u online kockanju leži u igračevim veštinama i sreći, kao i u poštovanju pravila i propisa koje postavlja jakta.rs.

Komentari
Pošalji komentar
Imate na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove ovog internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Nema komentara.
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.