Korpa 0
Vaša korpa je prazna.
Udobne papuče i klompe sa blagodetnim efektima
Kategorija: Blog

Papuče sa AKMA magnetima, izrađene od prirodnih materijala, su konstruisane tako da celo telo čoveka, tokom nošenja, zauzima anatomski pravilan položaj. S obzirom da je u pitanju obuća od prirodne kože, papuče i klompe sa magnetima su veoma udobne za dugotrajno nošenje.

Gazište papuča sadrži 12 AKMA magneta pomoću kojih se obezbeđuje trajna i blaga stimulacija akupresurnih tačaka na stopalima. S obzirom da je magnetna terapija najučinkovitija kada deluje u predelu stopala, nošenjem obuće sa magnetima se stimulišu mnogi važni segmenti u organizmu čoveka. Magnetne papuče doprinose radu unutrašnjih organa i boljoj cirkulaciji, ublažavaju bolove u predelu zglobova, smanjuju otoke i hematome, ali i utiču na razna psihička stanja kao što su stres, nervoza i depresija.

Klompe i papuče sa magnetima se mogu nositi bez vremenskog ograničenja, a prvi uticaji ove obuće na organizam se primećuju odmah nakon obuvanja. Takođe, redovnim nošenjem obuće sa magnetima se može korigovati (smanjiti) telesna težina.

Zahvaljujući anatomskom obliku đona, papuče sa magnetima pozitivno utiču na osobe koje imaju problema sa ravnim stopalima i čukljevima. Tokom nošenja papuča, obezbeđuje se i pravilno držanje kičme, što značajno olakšava dugotrajno hodanje i stajanje. Posebno je pogodna za dijabetičare i probleme sa “hladnim stopalima”.

Udobne, praktične i lepe!

Nedavno smo pisali o univerzalnim ulošcima za cipele, (tekstu možete pristupiti na https://magnetipupin.rs/ulosci-za-cipele-sa-akma-magnetima/proizvod/45/), a sada smo se potrudili da Vas upoznamo sa blagodetima papuča i klompi. Osim pozitivnog dejstva na čovekovo opšte stanje, ova obuća je dostupna u različitim stilskim modelima. Anatomska obuća sa 12 AKMA magneta je dostupna u obliku klompi i papuča sa kaiševima.

Klompe sa magnetima

Ova obuća je dostupna u pet različitih modela: zatvorene klompe, R model, RM model, elastik klompe i klompe sa federima. Prva tri nabrojana modela su izrađena od prirodne kože i imaju rupice sa gornje strane, što omogućava bolji protok vazduha i manje znojenje stopala. R i RM modeli imaju kaiševe pomoću kojih se može regulisati veličina otvora za stopalo. Gornja strana elastik klompi je izrađena od kombinacije kože i elastičnog materijala koji se nalazi sa spoljne, odnosno unutrašnje strane stopala. Ovaj model je idealan za osobe koje imaju problema sa čukljevima. Klompe sa federima su dostupne u različitim, lepim dezenima i preporučuju se osobama koje veći deo dana provode stojeći u mestu ili se kreću na malim rastojanjima.

Papuče sa magnetima

Sva tri modela papuča su otvoreni i imaju kaiševe od prirodne kože. Klasične papuče su dostupne u tri boje i imaju tri široka kaiša. RO model papuča je, takođe, dostupan u tri bolje i ima dva široka kaiša koji mogu da se podešavaju pomoću trake na čičak. Tu su, naravno, i papuče sa federima modernog i veselog dizajna sa dva kaiša i kopčom za podešavanje veličine otvora za stopala.

Komentari
Pošalji komentar
Imate na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove ovog internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Nema komentara.
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.